Bungalow-huren
Centrum

In het centrum van Den Haag bruist het. Er zijn genoeg winkels te vinden om de hele dag te kunnen shoppen. De welbekende winkels zijn allemaal te vinden in Den Haag, maar het is ook zeker waard op de zijstraatjes in te duiken voor een bijzonder aanbod. Hier vind je namelijk leuke kleine winkeltjes met bepaalde specifieke producten. In Den Haag ligt de grootste overdekte warenmarkt van Nederland. Als je een trip maakt naar Den Haag mag je deze warenmarkt niet overslaan.

Ben je het winkelen even moe en wil je tot rust komen, niet ver van de binnenstad ligt de Paleistuin. Dit is een prachtige plek met bloemengazons, vijvers en oude bomen.

Er zijn verschillende Musea te vinden in Den Haag. In het Kunstmuseum bevinden zich ruim 160.000 kunstwerken. Genoeg om een dag aan te besteden. Om terug te komen op de Tweede Kamer, deze kun je ook bezoeken. Je kunt een rondleiding krijgen door de Eerste en Tweede kamer der Staten-Generaal. Hier krijg je een inkijk in de politiek van Nederland en misschien zorgt dit wel voor bepaalde ambities. Hier blijft het niet bij, er zijn nog veel meer musea te vinden in den haag.

Scheveningen

Als je even weg wilt uit de binnenstad van Den haag en een wat rustigere plek wilt bezoeken ben je binnen een korte tijd in Scheveningen. In Scheveningen is ook genoeg te beleven. Je kunt een lekkere duik nemen in de zee als het weer het toe laat. Heb je zin in iets spannends dan kun je bungee jumpen op de pier. Daarnaast ligt er ook een groot circustheater waar verschillende grote musicals worden gegeven. Een lekker visrestaurant bezoeken aan de boulevard mag niet worden overgeslagen.

Terug naar Stedenreis Nederland
Luxe-camperen