Bungalow-huren
Winkelen

Misschien kun je niet zo uitgebreid shoppen als in de grote steden, toch is er in Maastricht genoeg mogelijkheid om je tassen vol te laden. Er zijn 4 verschillende winkelgebieden in Maastricht. Zo heb je voor ieder wat wils. Wyck is wat hipper en Stokstraatkwartier heeft een wat meer luxere uitstraling. Daarnaast heb je nog het centrum en het Jekerkwartier. Maastricht is een stad vol gezelligheid. Na het shoppen is het heerlijk om op een van de velen terrasjes te gaan zitten waar je lekker bourgondisch kunt genieten. De echte hotspot voor terrasjes vind je op het Vrijthof, maar er zijn nog genoeg andere plekken voor een drankje te doen.

De stad uit

Wil je even weg uit de binnenstad en van alle mensen dan ben je bij de grotten van Sint Pieter aan het juiste adres. Er bevinden zich kilometers aan ondergrondse gangen onder de Sint Pietersberg. Deze grotten zijn over enkele eeuwen verspreid uitgegraven. Naast de grotten kun je ook het fort en de ruïne van kasteel Lichtenberg bezoeken. Deze plekken zijn mooi en interessant om te zien. Je kunt ervoor kiezen om met een boot vanuit de binnenstad naar Sint Pieter te varen.

Culturele Activiteiten

In Maastricht zijn ook vele leuke culturele activiteiten. Er zijn meerdere musea te vinden, maar er is ook een mooi theater te vinden aan het Vrijthof. In dit theater heb je de kans een cabaretvoorstelling mee te maken. Mocht je dit niks vinden dan zijn er ook nog dansvoorstellingen of muziekvoorstellingen. Mocht je meer van kunst houden dan is het een idee om het Bonnefantenmuseum te bezoeken. Hier vind je verschillende werken van meesters in de schilderkunst.

Terug naar Stedenreis Nederland
Luxe-camperen