Bungalow-huren
Haven

Als je in Rotterdam bent is het bijna een must om de haven van Rotterdam te bezoeken. Dit is een van de grootste havens van de wereld. Je kunt je rond laten leiden door een gids die allerlei informatie geeft zodat je na een bezoekje weet wat er allemaal gebeurt in de haven. De haven vanaf de rivier bezoeken is nog leuker. Dit kan door middel van een watertaxi of een havenvaarttocht in de Spido. In deze boot ervaar je van dichtbij hoe de haven tot leven komt. Daarnaast is het ook leuk om een wandeling of een fietstocht te maken langs de haven.

Winkelen

Als je een liefhebber bent van shoppen ben je in Rotterdam aan het goede adres. Hier heb je de mogelijkheid om de hele dag kwijt te zijn aan winkelen. Zo heb je de van Oldenbarneveltstraat. Hier liggen onder andere luxe schoenenwinkels, maar heb je tussendoor ook een gezellige plek om een hapje te eten. Het eerste autovrije winkelgebied van Europa vind je ook in Rotterdam, namelijk de Lijnbaan. Hier vind je alle grote internationale merken bij elkaar. De Coolsingel is de bekendste straat van Rotterdam en ook hier kun je een middag goed winkelen. Verder zijn er nog veel meer plekken om te winkelen, maar de hierboven genoemde plekken zijn de belangrijkste plekken als het aankomt op winkelen.

Museumpark

Het Museumpark is een modern park in het centrum van Rotterdam. Hier liggen 6 verschillende musea. Voor al deze musea kun je een combinatiekaart kopen zodat je alle 6 verschillende musea kunt bezoeken. Het is ook mogelijk om zelf te bepalen welk museum je het liefst bezoekt. Dit is dus de ideale plek voor een cultuurliefhebber. Een uitstekende plek om een leerzame middag tegemoet te gaan.

Euromast

De Euromast is ook zeker het bezoeken waard. Dit is de grootste toren van Nederland en hier zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Het is mogelijk om hier een overnachtingen te boeken, maar je kunt er ook een lekker hapje eten en genieten van het uitzicht. Mocht je geen hoogtevrees hebben is er ook de mogelijkheid om te abseilen van deze 100 meter hoge toren. 

Dit zijn een aantal activiteiten die je kunt ondernemen wanneer je in Rotterdam bent, maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen te doen.

Terug naar Stedenreis Nederland
Luxe-camperen