Bungalow-huren
Winkelen in Amsterdam

Een dag winkelen in Amsterdam komt vaker in de planning voor van een bezoeker van deze stad. Er zijn veel winkelstraten te vinden in Amsterdam. Divers winkelen is in Amsterdam zeker mogelijk. Zo zijn er veel kledingwinkels te vinden, maar zijn er ook tal van kleine winkels die gespecialiseerd zijn in een bepaald productsoort. Voor ieder wat wils. Zo zijn er genoeg winkels voor mensen met wat minder budget, maar kan er ook luxer gewinkeld worden in de PC Hooftstraat.

Bezoek musea

In Amsterdam zijn verschillende musea die het bezoeken zeker waard zijn. De meest bekende is natuurlijk het Rijksmuseum. Dit is een groot museum met het bekende schilderij ‘De Nachtwacht’. Op de Dam ligt Madame Tussauds. Dit is een wassenbeeldmuseum en is leuk om te bezoeken voor jong en oud. In Amsterdam is ook het Anne Frank Huis te vinden. Hier kan een kijkje worden gedaan in het leven van Anne Frank tijdens de 2e wereldoorlog. Naast deze musea zijn er nog talloze andere culture plekken te bezoeken in Amsterdam.

Fietsen door de stad

Nederland staat bekend als een fietsland. In Amsterdam is dus natuurlijk de mogelijkheid om een fietstocht te maken. Zo zijn er bedrijven die je een fietstocht aanbieden, maar kan je zelf ook een fiets huren om de mooiste plekken van Amsterdam te bezoeken. Het is ook aan te raden om het vondelpark mee te nemen als je aan het fietsen bent.

De Amsterdamse grachten

Amsterdam staat ook bekend om zijn mooie grachten. Amsterdam heeft 75 kilometer aan grachten. Daarom krijg je als toerist ook de mogelijkheid deze grachten te ontdekken. Dit kan in een vorm van een excursie, maar je kan ook zelf een bootje huren en de grachten van Amsterdam op eigen tempo bevaren. Tijdens deze rondreis op het water moet je zeker niet vergeten naar de gebouwen te kijken die in Amsterdam staan. Zo staan er nog veel oude, maar ook moderne nieuwe gebouwen.

 

Bij een trip naar Amsterdam mogen deze bovenstaande activiteiten zeker niet ontbreken, maar er is nog veel meer te doen. Zo zijn er ook talloze restaurantjes waar je lekker kunt eten en daar houdt het niet bij op. Iets veder buiten Amsterdam ligt Amsterdam Bijlmer ArenA. Met de tram of trein is dit paar minuten reizen. Hier ligt de Johan Cruijff Arena. Het is erg interessant om hier een stadiontour te houden.

Terug naar Stedenreis Nederland
Luxe-camperen