Bungalow-huren

Taal en cultuur

Veel personen spreken dan wel dezelfde taal als in Nederland, maar snel genoeg zul je er achter komen dan België een andere cultuur heeft dan Nederland. Zowel op zakelijk gebied als op persoonlijk gebied. Belgen zijn vaak wat minder direct dan Nederlanders. Als je een reis plant naar België is het verstandig om hier rekening mee te houden.

Leuke steden in Belgie 

In België is genoeg te beleven en zijn er veel leuke steden die bezocht kunnen worden. Het is dus een goed idee om van je reis naar België een stedenreis te maken. Hier focussen wij ons op Gent, Brussel en Antwerpen. Deze drie steden zijn terug te vinden in de top vijf grootste steden van België en daardoor is er ook genoeg te doen.

Deze 3 steden zou je door middel van een auto kunnen bezoeken, maar ook het openbaar vervoer is een goede oplossing. Gent, Brussel en Antwerpen liggen alle drie niet heel ver uit elkaar. Zij liggen allemaal in het noordelijke deel van België, namelijk Vlaanderen. In Vlaanderen spreken de meeste mensen gewoon Nederlands. Na het bezoek van deze drie steden weet je meer over het doen en laten van het leven in Belgische steden. Zo zie je met eigen ogen de verschillen tussen bijvoorbeeld Amsterdam & Brussel.