Bungalow-huren

Cultuur en oppervlakte

Duitsland is een veel groter land dan Nederland, maar liefst 8,7 keer zo groot. Duitsland is in veel opzichten wel op dezelfde lijn met Nederland. Zo zijn er geen grote cultuurverschillen en de economie wordt ook wel vaker vergeleken met die van Nederland. In tegenstelling tot Nederland is Duitsland geen Koninkrijk, maar een Bondsrepubliek.

Als je in Duitsland komt is het aan te raden een langere vakantie in te plannen om zo meerder plekken te bezoeken. Zo leer je Duitsland beter kennen. Het is interessant om achter de historie van Duitsland te komen en zo leer je ook de ins en outs van dit bijzondere land. 

3 favoriete steden 

In Duitsland focussen we ons deze keer op 3 verschillende steden. Berlijn mag hier niet in onderbreken. Berlijn is hoofdstad van Duitsland en alleen hier al kan je paar dagen zoet zijn met het ontdekken van de stad met veel historie. Naast Berlijn is München een volgende stad waar we het over gaan hebben. München is ook een erg grote stad, wel een stuk kleiner dan Berlijn. De 3e stad die aan bod komt is Dortmund. Dortmund ligt het dichtst bij Nederland in de buurt en is daarom populair onder de Nederlanders.

Na het bezoeken van deze 3 grote steden van Duitsland heb je een goed beeld hoe het er aan toe gaat in Duitsland. Er zijn veel overeenkomsten tussen Nederland en Duitsland, maar ook zeker een aantal belangrijke verschillen. Laat je verrassen en bezoek dit indrukwekkende land!