Bungalow-huren

Dichtbij huis

Een groot voordeel van een stedenreis naar Frankrijk is dat het redelijk dichtbij huis is. Wanneer je met de auto ben je niet lang onderweg en bovendien biedt Frankrijk een heleboel verblijfmogelijkheden langs de snelweg aan voor tijdens je reis. Parijs bijvoorbeeld bereik je met de auto al binnen 4 tot 8 uur (afhankelijk van waar je in Nederland woont). Als je zelf niet over een auto beschikt, is een busreis een goed alternatief. Maar ook met het vliegtuig of met de trein ben je binnen enkele uurtjes midden in het centrum van de stad die jij hebt gekozen!

Oui oui Paris

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is nog altijd de meest gekozen Franse stedenreisbestemming. In deze romantische stad is er dan ook veel te beleven. Je vindt er genoeg bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren en de l’Arc de Triomphe. Je kunt er heerlijk winkelen op de Champs-Elysées of in het grote winkelcentrum Galleries Lafayette. Maar ook voor de kunstliefhebbers zijn er voldoende musea te vinden in en rond de stad. En niet te vergeten is Disneyland hier gevestigd.

Bekijk de leukste steden in Frankrijk

Op stedenreispagina vind je verschillende Franse steden voor jou volgende stedenreis. Denk bijvoorbeeld aan de hoofdstad Parijs of de luxe stad Monaco. Iedere stad is uniek en in iedere stad is voldoende te beleven. Op stedenreispagina vind je diepere informatie over wat er allemaal te doen en te zien is in de verschillende steden. Aan de hand van informatie op de pagina’s zal jij gemakkelijk jouw volgende stedenreisbestemming kunnen kiezen.