Bungalow-huren

Wat ga je doen?

Als stagiair webdesign zal je onder andere het volgende doen:
    • Ontwerpen van templates
    • Vormgeven en optimaliseren van website content
    • Ontwerpen omzetten naar HTML, PHP en CSS
    • Het verzorgen van materiaal voor verschillende doeleinden (website, campagne)

Profiel schets

Je bent een ambitieuze student die een studie media design, grafische vormgeving of een andere gerelateerde webdesign studie volgt. Je bent niet alleen creatief, maar kan ook zelfstandig werken, hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig. Je kan uitstekend Nederlands in zowel woord als geschrift. Ook beschik je over enige kennis van Photoshop, Illustrator, PHP, CSS en HTML. Als stagiair denk je graag in oplossingen en draag je ontwerpen aan die de content en website van Wielermagazine en vergelijkbare concepten beter maken. Je hebt niet alleen een grote interesse voor de wielersport, maar ook voor veel andere onderwerpen. Affiniteit met grafisch design is een must. We zijn daarom heel erg benieuwd naar je portfolio en eventueel nevenactiviteiten.

Wat Wielermagazine jou te bieden heeft

Als webdesign stagiair kom je in een enthousiast online marketing team terecht. Wij vinden het belangrijk dat stagiaires écht iets leren tijdens de stageperiode: er is dan ook volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën aan te dragen. Gedurende de periode zullen we je begeleiden tijdens het uitvoeren van projecten, maar je krijgt ook genoeg eigen verantwoordelijkheid om klaargestoomd te worden voor de arbeidsmarkt. Moet je een stage combineren met een stageopdracht van school? Geen probleem, hier krijg je voldoende tijd voor. Wij bieden je graag een stagevergoeding aan voor het harde werk.

De voorwaarden:

  • Stage van 36/ 40 uur per week
  • Stageduur minimaal 4 maanden (afwijking is mogelijk in overleg)
  • Startdatum in overleg, per direct is mogelijk
  • Stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau. Minimaal €200 per maand op basis van 40 uur per week

Lijkt je het wat?

Denk je dat jij over alle eisen beschikt om als stagiair webdesigner Wielermagazine naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan je motivatie, CV en portfolio met eerdere projecten op naar info@wielermagazine.nl.